وقتی به سایت echarge.ir وارد می شید، در واقع به یک فروشگاه کارت شارژ قدم گذاشتید. برای انجام خریدتون از این فروشگاه نیازه تا اطلاعاتی رو وارد کنید. پس قبل از خرید اطلاعات لازم رو با دقت آماده کنید و خریدتون را به راحتی انجام دهید. اطلاعات و مرحله های وارد کردن اون ها عبارتند از:
1. آدرس
www.echarge.ir رو وارد می کنید.
2. ابتدا روی خرید کارت شارژ کلیک می کنید
3. در مرحله بعد سایت از شما می خواد تا نوع کارت شارژ و تعداد کارتی که لازم دارید رو تعیین کنید، بعد شماره موبایل، آدرس ایمیل رو وارد کنید. وارد کردن شماره موبایل و ایمیل هر کدوم به تنهایی کافیه. اگر هردوی اون ها وارد شد به نفع خود مشتریه و مشکلی نخواهد بود. اما وارد کردن یکی از این دو مورد اجباریه.
4. وقتی که روی خرید کارت کلیک کردید، تو صفحه ای جداگونه اطلاعات خرید شما و قیمتی که باید پرداخت کنید نشون داده میشه.
در این مرحله باید از لیست داده شده، تعیین کنید که کارت بانکی شما ماله کدوم بانکه.
به طور خودکار بانکی که می تونه پرداخت شما رو انجام بده توسط سایت تعیین می شه.
توجه: در صورتی که در لحظه پرداخت احساس کنید، عملیات پرداخت به سختی انجام می شه و یا مشکلی داره می تونید بازگشته و بانکی که پذیرنده پول شما بوده رو تغییر بدید.این امکان به شما داده شده که از لیست بانک های پذیرنده ای که با سایت ای شارژ همکاری می کنن،هر یک از اون ها رو انتخاب کنید.
توضیح: در حال حاضر اکثر کارت های بانک ها عضو شبکه شتابند. این به این معنیه که اگر کارت شما ماله هر بانکی باشه می تونه با همکاری بانک های دیگه پرداختش رو انجام بده. مثلا کارت بانک صادرات با همکاری بانک ملی، می تونه پرداخت کنه.
بعد از وارد کردن اطلاعات لازم تا به اینجا دکمه پرداخت رو کلیک می کنیم:
5. پس از کلیک دکمه پرداخت ،صفحه پرداخت بانک تعیین شده باز می شه.
در این حالته که انگار وارد بانک شدید و باید اطلاعات حسابتون رو وارد کنید تا واریز پول انجام بشه، در صفحه پرداخت اطلاعات زیر خواسته می شه و وارد کردن اون ها لازم و ضروریه:
-شماره 16 رقمی کارت : این رقم روی کارت بانکیتون حک شده.
-رمز اینترنتی کارت: دقت کنید که این رمز با رمز کارت شما متفاوته. برای داشتن این رمز و فعال کردنش باید به دستگاه خودپرداز بانک خودتون برید. به طور مثال اگر کارت شما ماله بانک ملیه باید به یکی از دستگاه های خودپرداز بانک برید. این موضوع به این معنی نیست که حتما باید به دستگاه خودپرداز شعبه بانک خودتون برید. هرکدوم از دستگاه های خودپرداز ملی عملیات رمز رو برای کارتتون باز می کنه.
از دستگاه خودپرداز باید روی گزینه عملیات رمز برید: گزینه هایی مثل رمز دوم یا رمز اینترنتی مربوط به رمزیه که برای خرید اینترنتی لازم دارید. این رمز برای هر خرید اینترنتی دیگه مثل اینترنت بانک و حتی تلفنبانک به درد شما می خوره.
درتعیین این رمز نیازی به داشتن رمز قبلی نیست. حتی اگر این رمز رو قبلا تعیین کرده باشید و فراموش کردید ، نیازی نیست که رمز قبلی یادتون بیاد. با مراجعه دوباره به هر یک از دستگاه ها خودپرداز بانکتون می تونید یک رمز جدید تعیین کنید.
-رمز دوم کارت یا cvv2 : این عبارت رو با رمز اینترنتی نباید اشتباه بگیرید. رمز cvv2 یک کد سه رقمی تا چهار رقمی هست که معمولا روی کارت بانکیتان حک شده.راه دیگه گرفتن این رمز از همون دستگاه خودپرداز هست که وقتی عملیات فعال کردن رمز دوم اینترنتی تمام می شه دستگاه یک رسید می ده. در اون برگه، رمز cvv2 دقیق تر و مشخص تر نوشته شده .
-تاریخ انقضا کارت: تاریخ انقضا کارت روی کارت و پایین 16 رقم نوشته شده.
-تصویر کد امنیتی: تصویر کد امنیتی تعدادی عدد و حروف هست که در همون صفحه اومده و عینا باید در جای خالی وارد بشه.
- بعد از کامل کردن همه موارد بالا روی "پرداخت" کلیک کنید.
بعد از این مرحله کمی که صبر کنید بقیه عملیات به طور خودکار انجام می شه و کد شارژ روی صفحه نمایش نشون داده میشه. اگر شماره موبایل داده باشید، شماره خرید با کد شارژ sms می شه و اگر ایمیل داده باشید همین اطلاعات برای ایمیل شما ارسال می شه.
بعد باید کد شارژ را با روش *141*کد شارژ# وارد کنید.